May. 25, 2023

Bereik de beste Anti-Rimpel resultaten met DNA Skin Care en ons krachtige AOX Dagserum

Wil je graag de beste anti-rimpel crème of product vinden? Ontdek hoe het kennen van je genetisch profiel de sleutel kan zijn tot het bereiken van een jeugdige en stralende huid. Bij Nomige geloven we sterk in de kracht van personalisatie en het gebruik van DNA-analyse om gepersonaliseerde huidverzorging oplossingen te bieden.


Aan de hand van je DNA kom je te weten hoe gevoelig jij al dan niet bent voor vroegtijdige veroudering waardoor we een op maat gemaakt plan kunnen creëren om rimpels te helpen voorkomen en je huid gezond te houden. Dit plan bestaat uit een antioxidanten dagserum, lifestyle dagcrème, een collageen nachtcrème en een hydraterend nachtserum. In deze blogpost zullen we het voornamelijk hebben over de rol van de antioxidanten in ons revolutionair dagserum en hoe deze helpen bij het tegengaan van rimpelvorming.

Het Belang van Antioxidanten bij Anti-Aging en het Voorkomen van Rimpels

Een cruciaal aspect van anti-aging in relatie tot je DNA is het begrijpen van de aanwezigheid van lichaamseigen antioxidanten die een rol spelen bij het bestrijden van vrije radicalen die oxidatieve stress veroorzaken. Omgevingsfactoren zoals vervuiling en stress leiden tot de vorming van vrije radicalen, die schade aan je huidcellen veroorzaken. Onvoldoende antioxidanten resulteren in het niet effectief kunnen neutraliseren van deze vrije radicalen, wat leidt tot het afsterven van cellen, beschadigd bindweefsel, verminderde huidelasticiteit en het ontstaan van rimpels.

Nomiges Krachtige AOX Dagserum

Bij Nomige hebben we het perfecte wapen ontwikkeld tegen vrije radicalen en rimpels: ons Antioxidanten (AOX) dagserum. Wat dit serum zo uniek maakt is dat het speciaal gepersonaliseerd is op basis van jouw DNA. Door jouw genetisch profiel te analyseren kunnen we nauwkeurig bepalen hoeveel antioxidanten jouw huid nodig heeft om effectief te zijn in het voorkomen van oxidatieve stress.


Ons AOX dagserum zit boordevol lichaamseigen antioxidanten die snel door je huid worden opgenomen. Deze antioxidanten werken in synergie met niet-eigen antioxidanten, zoals vitamine C en E, om je huid te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Het resultaat is een gezonde, stralende huid met een vermindering van rimpels en een vertraagd verouderingsproces.


Nomige dagserum

Wat met collageen?

Hoewel collageenverlies een belangrijk aspect is van anti-aging, willen we in deze blogpost de focus leggen op het belang van antioxidanten en dus op het dagserum. Lees de anti-aging blogpost voor meer informatie over collageen en onze Nomige nachtcrème.

Conclusie

Bij Nomige begrijpen we dat het kennen van je DNA key is om de beste anti-rimpel resultaten te behalen. Zoals uitgelegd in deze blogpost maakt jouw gepersonaliseerd Nomige dagserum samen met de drie andere gepersonaliseerde producten (die werken op collageen en hydratatie- lees hier) van de Nomige routine hier een belangrijk onderdeel van uit.


Bescherm je huid tegen vrije radicalen en omarm een jeugdige uitstraling met DNA Skin Care en ons revolutionaire AOX dagserum. Kortom, “Know the skin you’re in” en neem de eerste stap richting een stralende huid door onze DNA-test te bestellen samen met  je persoonlijke AOX dagserum.


Of ga meteen voor de complete Nomige routine door je DNA-test samen met de 4 producten aan te kopen. Na 5 weken DNA onderzoek ontvang je jouw DNA rapport samen met jouw gepersonaliseerde producten. Let’s go! 


Volg de hashtag #Nomige en blijf zo op de hoogte over de laatste skin tips en nieuws.
Alles wat je moet weten over je huid
Skinschool
Alles wat je moet weten over je huid