profile.png

Dr. Barbara Geusens

Dag ,
ontdek jouw routine

Bedankt voor het invullen van de vragenlijst. Om jouw volledige routine te kunnen samenstellen raden we je aan eenmalig een DNA-analyse te doen. 

Routine bekijken
Ontdek jouw gepersonaliseerde dagcrème:

40% van je huid wordt bepaald door je levenstijl. Aan de hand van je afgelegde test stelt Nomige de volgende Lyfestyle Dagcrème voor: 

  • Stress Protect Lifestyle Blend is een anti-ageing moisturizer die je huid een boost geeft in stressvolle periodes en bij slaaptekort. Heb je veel aan je hoofd? Dan is deze crème misschien wel ideaal voor jouw huid.
Active Ingredients
image.png
Vitamine C
image.png
Vitamine B
image.png
Vitamine A
image.png
Vitamine D

Jouw routine voor een beter huid

Met jouw “x” dagcrème kan je de externe factoren die nefast zijn voor je specifieke huid tegenwoord bieden.

Echter, om een compleet gepersonaliseerde skin care routine af te stemmen op jouw noden moeten we ook intrinsieke huidbehoeften in overweging nemen. Hiervoor voorziet Nomige een DNA-test de welke ons zal vertellen aan de hand van jouw genen waar jouw tekorten liggen of wat jouw huid sneller afbreekt. 
image_1.png

We kijken naar de buitenkant en de binnenkant

Het duurt maar 4 weken
Week 1
image_1.png
Week 1
Stuur ons je DNA staal

Na het bestellen en ontvangen van jouw DNA-kit leg je je test thuis af. DNA wordt verzameld vanuit je speeksel. Dit kan door tijdens de monstername met de swab langs het wangslijmvlies te bewegen om speekselcellen op de swab te verzamelen. 

Vervolgens stuur je je staal terug in de gefrankeerde enveloppe naar ons geaccrediteerd laboratorium. 

Week 2
image_1.png
Week 2
We analyseren jouw DNA

Eens jouw swab arriveert in het labo gaan wij onmiddellijk voor je aan de slag. We onderzoeken welke tekorten je hebt en lezen we waar wij met Nomige jouw huidbehoeften kunnen gaan ondersteunen. Na het opstellen van jouw persoonlijk rapport vernietigen wij alle informatie van je swab om je privacy te beschermen. 

Week 3
image_1.png
Week 3
Samenstellen routine

Wetenschap toont aan dat 60% van je huidgezondheid rechtstreeks afhankelijk is van je DNA en 40% van je levenstijl. Daarom formuleert een eenvoudige routine met Nomige 4 producten op maat: 

  • Een lifestyle Dagcrème - Stress Protect Lifestyle Blend
  • Een dagserum, nachtserum en nachtcrème op basis van je DNA-test.  
Week 4
image_1.png
Week 4
Verpakken en verzenden

In het laboratorium, .. orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur eget placerat eros. Vestibulum at lorem est.

Week 4+
image_1.png
Week 4+
Persoonlijke opvolging

Een gepersonaliseerde huidroutine vraagt ook om een gepersonaliseerde opvolging. Dat wil zeggen dat we met jou blijven communiceren, dat we optimaliseren waar nodig en dat je steeds bij ons terecht kan met al jouw vragen omtrent skincare.