Het Cosmetica Complot: De Podcast

EP. 2

"I unfollowed him"

Bekijk aflevering 2 van Het Cosmeticacomplot: de podcast. Wat is het verschil tussen een betrouwbare en een onbetrouwbare expert? Hoe kan je ontdekken welke informatie je mag vertrouwen?

We gaan in gesprek met Iryna Kremin, founder van Innocos Conferences (Innovation in Cosmetics) en zelfverklaarde "professional networker". Ze vertelt ons meer over de hoe ze de juiste wetenschappers vindt voor haar conferenties, en "how to separate truth from bullshit".

Klik HIER om onze podcast op Apple Podcasts te beluisteren. Klik HIER om onze podcast op Spotify te beluisteren.

"You need to try and measure, but personalization is key"

Biohacking, wat is dat nu eigenlijk? Iryna Kremin weet er alles van. Al jaren houdt ze haar biometrische data bij en probeert ze haar "metrics" te verbeteren.

Maar hoe onderscheid ze de goede trends van de mythes? Volgens Irina is er maar één manier: uitproberen en meten. Enkel dan kan je weten of iets een positief effect had op je lichaam.

Waar ze wel heilig van overtuigd is, is dat personalisatie het belangrijkste is. Door je aanpak op de noden van je lichaam af te stemmen zal je de beste resultaten krijgen. En daar gaan wij nu eens volledig mee akkoord.

Hoe gaat het er aan toe op zo'n conferentie?

Conferenties, zeker deze in een innovatieve sector zoals cosmetica, kunnen best stressvol zijn. Althans, zo ervaarde Irina het vroeger. Met haar ervaring in de evenementen-sector, maakte ze het haar missie om een katalysator te zijn en haar eigen droom-evenement creëeren.

Hoe onderscheid ze zich? Door het vanaf seconde 1 fun te maken, met wetenschappers en ondernemers die niet alleen ongelofelijk slim zijn, maar ook open minded, goed van inborst en die graag plezier maken.