Veelgestelde vragen

BESTELLING
Wat krijg ik er voor?
Je krijgt een DNA analyse, een gepersonaliseerd DNA rapport, de DNA-test + 4 gepersonaliseerde producten gebaseerd op je DNA en levensstijl. Ook, indien nodig, een intake of follow-up Nomige consult met Dr. Barbara Geusens. Samen met uw 4 tubes komt een marmeren lade waarin u ze kunt plaatsen.
Waarom krijg ik vier producten?
Het Nomige pakket bestaat uit 4 producten om een volledige behandeling te garanderen;Alle producten hebben een specifiek effect door de ingrediënten die ze bevatten, waardoor een volledige behandeling wordt gegarandeerd. De serum en crème worden zowel overdag als 's nachts gebruikt omdat ze het beste worden bereikt door individueel gebruik.Door de producten verspreid over tijd toe te passen, kan je huid ze beter verwerken. Vergelijk dit met je dieet; je eet ook gevarieerd overdag in plaats van 's ochtends 1 grote uitgebreide maaltijd.
Hoe werkt het bestelproces?
Het proces bestaat uit twee stappen;1. Je plaatst je bestelling en voltooit de Lifestyle Test online. Na 1-2 werkdagen ontvangt je je DNA kit thuis.2. Je volgt de instructies, verzamelt je speeksel en stuurt het terug.Vanaf dat moment doen wij al het werk: jouw DNA wordt geanalyseerd en je product pakket wordt gemaakt en naar u gestuurd. Over het algemeen duurt het tot vier weken vanaf het moment dat we uw speekselmonster ontvangen.* De levering duurt 3-5 werkdagen bij het verschepen in het buitenland.
Hoe lang duurt mijn bestelling?
Het hele proces duurt 4-5 weken. Lees hier meer.
Hoe stuur ik mijn DNA kit terug naar jou?
Je vindt een prepaid retour label in uw DNA kit waarin je alle instructies kunt vinden.Sluit je DNA kit na het verzamelen van speeksel en gebruik het retouretiket om jouw monster terug naar ons te sturen.
Ik ben mijn cadeaubon kwijt. Wat nu?
1. Neem contact met ons op per post of telefoon en vertel ons wie jou de cadeaubon heeft gegeven of - 2. Neem contact op met de persoon wie de cadeaubon aan jou heeft gegeven. Zij zullen een e-mail met de code ontvangen hebben. Vraag naar de e-mail met het onderwerp 'Nomige cadeaubon'.
Mag ik het Nomige Pakket als cadeau geven?
Je kunt Het Nomige pakket schenken aan iemand. Aangezien de Nomige producten gepersonaliseerd zijn, zal de ontvanger ons nog steeds hun details zelf moeten verstrekken.
Mijn marmeren voetstuk is kapot. Kan ik dit opnieuw aankopen?
Tuurlijk, je kan een nieuw marmeren voetje kopen via uw persoonlijke re-order pagina.
HERBESTELLEN VAN JOUW PRODUCTEN
Kan ik mijn producten één voor één bestellen?
Ja, je kunt alle producten apart bestellen. Zelfs onze 2-in-1 reiniger en exfoliërende tonic kan duidelijk worden gekocht.Zie alle prijzen hier
Hoeveel kost het om Nomige producten te bestellen?
Wanneer je jouw producten na 3-4 maanden hebt afgewerkt, kun je ze individueel op jouw persoonlijke rekening bestellen (inloggen).Dagserum: Dagcrème: Nachtcrème: Nachtserum: Wanneer u producten bestelt, zal de totale prijs lager zijn dan de prijs van het volledige Nomige pakket (4 producten + DNA test). De DNA-test is niet meer nodig en wordt daarom niet geladen.Als u alle 4-producten tegelijk bestelt, krijgt u een totale korting van 10%.
Hoe kan ik Nomige producten opnieuw bestellen?
1. Ga naar nomige.com - 2.Log in op je persoonlijke account via de rechterbovenhoek.- 3. Ga naar 'Reorder' op je account pagina - 4. Bestel je persoonlijke producten opnieuw
Hoe log ik in?
Ga naar de startpagina en log in via de rechterbovenhoek.
DNA
Hoe lang moet ik wachten op mijn resultaten?
Gemiddeld ontvang je jouw DNA-resultaten 2-3 weken nadat we uw DNA-monster hebben ontvangen. We sturen het DNA-rapport per e-mail. Vanaf dat moment kun je altijd je resultaten raadplegen in uw persoonlijke account op de website.
Verandert mijn DNA?
Je DNA verandert niet, net zoals de kleur van je ogen niet verandert. Je levensstijl kan veranderen, en dit is wat we evalueren wanneer je de levensstijltest invult.
Moet ik mijn DNA opnieuw testen?
Nee, je DNA blijft je hele leven onveranderd. Je hoeft de test dus niet opnieuw te doen.
Kun je huidallergieën ontdekken van mijn DNA?
Nee, een DNA-test kan geen specifieke huidallergieën detecteren. Je kunt dit doen door een patchtest te nemen, omdat dit een test is die immuunresponsen onderzoekt. Wat we kunnen doen is onderzoeken of je een groter risico op gevoelige huid of soortgelijke gevallen hebt, omdat we naar markeringen kijken die betrokken zijn bij de structuur van de huidstructuur. Je producten kunnen dienovereenkomstig worden aangepast.
In hoeverre wordt huidveroudering bepaald door genetica en levensstijl?
Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De mate waarin deze factoren een nadelige invloed hebben op je huidverouderingsproces zijn ook bepaald door jouw DNA. Je hoort soms de uitdrukking 'die persoon heeft goede genen' als iemand er goed uitziet voor haar / zijn leeftijd. Als je 'goede genen' draagt, heeft je DNA minder fouten. Het kan, zoals het ware, een 'buffer' vormt tegen externe stressfactoren (zoals lifestyle-factoren). Dit betekent dat het risico van huidveroudering lager is in vergelijking met iemand anders. Opmerking: dit is uiteraard op voorwaarde dat er geen overdrijving is. Zelfs als je 'goede genen' maar rook elke dag, bijvoorbeeld, zal dit je huid beïnvloeden. Overtollige schade .... altijd!Het tegenovergestelde is ook waar: wanneer je genetische defecten draagt, zogenaamde 'mutaties', heb je een groter risico op het versnellen van de veroudering van de huid omdat je huid niet zo resistent is tegen externe stressfactoren. Als we er een nummer op moeten stellen, zou het 60% -40% zijn, hoewel er nog steeds een debat is. De mate, waaraan jouw levensstijl bepalend is, is ook leeftijdsgebonden.
Welke genetische factoren worden onderzocht en hoe beïnvloeden ze de huid?
De factoren die ik op een genetisch niveau heb gekozen, kunnen worden onderverdeeld in 4 belangrijke biologische processen; eigenschappen die een gezonde huid kenmerken; ✓ hydratatie; ✓ Capaciteit van antioxidant; ✓Elasticiteit en rimpels; ✓ intacte huidbarrièreBinnen elk biologisch proces onderzoeken we de genen die bijdragen aan deze elementen en er verantwoordelijk voor zijn (b.v. de genen die belangrijk zijn in het hydratatieproces). Vervolgens onderzoeken we of deze genen al dan niet defecten hebben. Als dat het geval is, draagt​​je een hoger risico. Het is aan de Nomige producten om deze defecten aan te passen via specifieke ingrediënten.
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN
Wanneer zie ik resultaten?
De eerste resultaten kunnen worden verwacht zodra 3 weken, maar blijven verbeteren. Na 2 maanden merk je al een stevige structuur, zachtere huid, minder ruwheid, meer zelfs teint, fresher look, minder rimpels (voornamelijk rond ogen en mond), ...Je huid wordt niet lui en daarom blijf je het effect van de producten op je huid voelen.
Zijn de producten na een tijdje stoppen?
Nee, de geselecteerde ingrediënten blijven jouw huid stimuleren. Je huid wordt niet lui of afhankelijk van de producten, omdat we niet interfereren met je huidprocessen. We stimuleren en / of ondersteunen ze, waar nodig.
Welke ingrediënten gebruikt Nomige?
Nomige maakt gebruik van een reeks ingrediënten met een bewezen werkzaamheid. We werken met anti-oxidanten, peptiden, skunmicking-ingrediënten, ... die allemaal worden getest in klinische studies. Al onze ingrediënten zijn ook veilig en goedgekeurd door de EU.
Welke zonfilters bevatten de producten?
Je lifestyle crème (= dagcrème) bevat organische UvA en UVB Sunfilters met minimale bescherming (SPF15) voor elke dag. Tijdens de zomer heeft je huid meer bescherming nodig. Je kunt je daycream opnieuw toepassen of een extra zonnebrandcrème bovenop je dagcrème gebruiken.We hopen binnenkort over te schakelen naar minerale zonfilters (zinkoxide, titaniumdioxide), deze producten zijn in volledige ontwikkeling.
Wat is de vervaldatum van de producten?
Jouw Nomige producten kunnen gedurende ten minste 1 jaar op een droge en koele plaats worden bewaard, ongeopend.
Wat is het verschil tussen personalisatie en maatwerk?
Bij Nomige draait alles om personalisatie, wat een stap verder is dan maatwerk. Dit betekent dat de producten van nomige volledig zijn afgestemd op uw behoeften en wij doen er alles aan om jouw huid in de beste vorm te krijgen. We gaan echt de extra mijl voor jou en we begeleiden je onderweg door gratis virtueel overleg aan te bieden.
PRODUCTEN
Hoe verzamel ik mijn DNA?
Na het kopen van het exclusieve nomige pakket ontvang je een DNA-test. Je verzamelt je speeksel volgens de onderstaande instructies (instructies worden samen met je DNA-kit verstrekt): - Stap 1: Vermijd het eten, drinken, roken en tanden poetsen minstens 30 minuten vóór het begin van de test. Was de handen grondig voordat je de test start.- Stap 2: Draai en trek de steriele buis open. Wees voorzichtig en raak de punt van het wattenstaafje niet aan met je vingers. Vermijd ook contact met andere objecten om besmetting te voorkomen.- Stap 3: Verzamel je speeksel door het tip van het wattenstword stevig tegen de binnenkant van je wang te draaien gedurende 1 minuut. Herhaal dan dit proces aan de andere kant.- Stap 4: Onmiddellijk na het verzamelen van het speeksel, plaats je de Swab in de buis en zorg ervoor dat je een klik hoort.- Stap 5: Plaats de buis terug in de doos en sluit het af. Gebruik het Prepaid-label om je DNA-kit te retourneren.
Hoe moet ik mijn speeksel-monster bewaren?
Draai de dop van de buis vast totdat u een klik hoort en sla het gewoon op kamertemperatuur op.
Hoe lang kan ik het speeksel-monster bewaren?
Vanaf het moment dat de buis goed is geklikt (met een hoorbare klik) kun je het monster enkele maanden bewaren.
Wanneer moet ik mijn huid het beste schoonmaken?
Reiniging eenmaal per dag in de avond is meer dan voldoende. Avondreiniging is erg belangrijk omdat je huid in contact komt met vervuiling, UV-straling, vuil, enz. Overdag. Houd in gedachten dat te veel reiniging niet goed is voor je huid. Het kan je beschermende laag en huidmicrobiome beschadigen (de goede bacteriën die op je huid leven). Dus het eenmaal per dag reinigen van je gezicht ('s avonds) is genoeg.
Hoe moet ik mijn exfoliërende tonic gebruiken?
Gebruik een vochtige katoenen pad waar u 2 tot 3 pompen van jouw exfoliërende tonic aanbrengt. Op deze manier zal je wattenstuk minder product opnemen en meer van de tonicum zal op je gezicht worden gerand. De hoeveelheid van de werkzame stoffen zal ook niet worden verminderd door de toevoeging van het water, dus hoef je niet bang te zijn voor verdunningseffecten.
Kan ik Nomige gebruiken in combinatie met vitamine A?
Je kunt de vitamine A perfect combineren met Nomige. Je kunt er ook voor kiezen om vitamine A te gebruiken in slechts 1 specifiek gebied (bijvoorbeeld rond je mond). Gebruik de Nomige avondproducten zoals beschreven in de rollen en breng vitamine A aan als de laatste stap.Je kunt ook "een pauze nemen". Vitamine A kan de huid uitputten, vooral als u in de hoogste concentratie bent. Het is daarom niet onverstandig om een ​​tijdje te stoppen en gebruik alleen nomige. Begin bijvoorbeeld met het gebruik van vitamine A in november als een remedie, gedurende 3-4 maanden in de winter. Dit kan perfect worden gecombineerd met nomige (zoals hierboven beschreven). Na deze genezing kunt u stoppen met het gebruik van vitamine A totdat het weer wordt. 
Als ik een getinte dagcrème kies, moet ik een extra basis toepassen?
Nee, dat is niet noodzakelijk. Het doel van de getinte dagcrème is om je huid een meer gelijkmatige teint te geven en kan daarom je foundation vervangen.
Begin ik meteen met alle 4 de producten?
Als je een gevoelige huid hebt, raden we aan om je routine langzaam op te bouwen. We kiezen voor ingrediënten die geen reactie mogen uitlokken. Helaas zijn we nooit 100% zeker dat dit niet zal gebeuren. Als u een gevoelige huid hebt, kunnen we je begeleiden en je een schema geven om te volgen.
Mijn huid voelt nog steeds droog, wat moet ik doen?
Het kost wat tijd voor je huid om zich aan te passen aan de nieuwe producten. Je vorige producten hebben waarschijnlijk anders gewerkt, dus je huid moet eraan wennen.Je kunt altijd een tweede pomp of tweede laag toepassen als dat comfortabeler aanvoelt, of de hoeveelheid geleidelijk verminderen. TIP: Meng DAGCREAM met ½ pomp van hydratatiebooster (nachtserum) of neem contact met ons op als je je zorgen maakt.
Ik ervaar enkele hobbels als ik begin met het gebruik van Nomige.
Niet panikeren. Je huid past zich aan aan de nieuwe producten. Wanneer je van rijke, olieachtige crèmes naar nomige schakelt, moet je huid eerst 'detox'. Alle toxines komen eerst uit, wat kan resulteren in sommige hobbels. Dit is een normale en natuurlijke reactie, maar als je je zorgen maakt, neem dan contact met ons op. Indien nodig kunnen we de producten altijd herformuleren.
HUID
Is Nomige ook voor mannen?
Ja absoluut! Toegegeven, de verpakking en roze kleuren zijn misschien een beetje afleidend, maar de nomige werkt net zo goed voor mannen.
Wat gebruik je voor of tegen grote poriën?
Grote poriën hebben te maken met een aantal dingen: - uw huidstructuur die verandert (bijvoorbeeld met veroudering) en verliest zijn stevigheid, waardoor de poriën zichtbaarder zijn - Genetisch: het kan zijn dat u altijd grote poriën hebt gehad en dat dit is hoe uw huid is gestructureerd - onzuiverheden: de meer onzuiverheden, hoe meer zichtbaarder de poriën. De talg en vuil blijven erin en dit maakt het zichtbaarder. Een porie is geen spier en kan daarom niet 'gesloten' zijn. Vertrouw geen producten die beweren dat te kunnen doen. Zorg ervoor dat je huid grondig wordt gereinigd, dus de porie zal minder zichtbaar zijn. Door te werken met huidlasers op huidstructuur kunt u een verbetering krijgen. Met zalven en reiniging kunt u alleen werken aan de onzuiverheden en het optische effect. 
Ik heb een allergische huid. Is nomige de oplossing?
Hoewel we ernaar streven om formules te ontwikkelen die geschikt zijn voor een gevoelige en allergische huid, is het niet mogelijk om een ​​garantie van 100% aan te bieden. Er zijn zoveel verschillende allergenen dat het bijna onmogelijk is om al deze rekening te houden. Vanuit uw DNA kunt u afleiden of u een risico draagt ​​voor een (over) gevoeligheid, maar het is niet mogelijk om aan welke stoffen u of niet reageert.
Ik heb een huidziekte. Kan Nomige dat ontlenen aan mijn DNA?
Nee. Nomige analyseert genen die een rol spelen in het proces van de huidveroudering. We maken geen diagnoses of bieden therapeutische behandelingen. Voor de diagnose en behandeling van huidziekten zoals eczeem, psoriasis, chronische acne, adviseren wij u om contact op te nemen met een dermatoloog.
MERK
Wat maakt Nomige anders?
✓Wij maken maatschappelijke producten; Gepersonaliseerd op basis van jouwDNA en levensstijl; ✓ Ingrediënten met hoge 'in vivo' concentraties; ✓ Je ontvangt 4 producten voor een volledige behandeling; ✓ Een oplossing voor al je huidproblemen
Wat betekent de naam Nomige?
Het woord Nomige is een fonetisch spel (een Verlan) die de lettergrepen van 'genoom' omdraagt. Je genoom is synoniem met je DNA, het DNA dat dient als basis voor de producten. En het logo is een gestileerde vingerafdruk die op hetzelfde moment als een doolhof lijkt, wat de zoektocht naar het juiste product symboliseert.
Hoe is het idee van Nomige ontstaan?
Het idee ontstond enerzijds van een persoonlijke frustratie, maar ook van een waarneming van een wetenschap. Persoonlijk dacht ik dat het een lange en moeilijke vellerij zoekt naar het juiste product. Er zijn zoveel verschillende merken en zoveel beloften, ik wist niet wat of wie te geloven. Nu vertrouw ik mijn DNA; Het liegt niet en is objectief. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat elke huid uniek is, dus waarom zou je terugvallen op die willekeurige classificatiekation van vette, droge of gemengde huid?
Waarom is Nomige duurder dan andere merken?
Het Nomige-pakket is op maat gemaakt. Je ontvangt 4 gepersonaliseerde producten op basis van jouw DNA en levensstijl. Deze producten zullen 3 tot 4 maanden duren.De kosten van de DNA-analyse zijn bij de prijs inbegrepen. Je hoeft deze analyse slechts één keer te doen.
ANDERE
Zijn de producten getest op dieren?
Nee, onze producten worden niet getest op dieren.
Waarom heeft Nomige een 2-stappenreinigingsroutine?
De eerste stap bestaat uit een melkachtig reinigingsmiddel om make-up en vuil te verwijderen. De 2-in-1 reiniger kan worden gebruikt met of zonder water (op een katoenen pad).De tweede stap bestaat uit een exfoliërende tonic die dode huidcellen verwijdert. Deze milde enzymatische peeling is geschikt voor alle huidtypes en moet worden aangebracht met behulp van een natte katoenen pad.
Waarom moet ik mijn gezicht 's morgens niet schoonmaken?
Als je 's avonds op de juiste manier schoonmaakt, wordt het niet vies. Was je gezicht met lauw / warm water, dit zal je poriën openen en je toestaan ​​om grondiger schoon te maken. Als uw katoenen kleuren 'bruin' in de ochtend, is het in principe niet meer dan oxidatie van bepaalde stoffen in uw nachtcrème. Oxidatie is wat u ziet wanneer u een appel laat die aan de lucht worden blootgesteld. Het is onvermijdelijk, maar je moet dit niet zien als "vuil". 
Is Nomige organisch / vegan?
We zijn niet puur organisch of veganistisch. We gebruiken allerlei evidence-gebaseerde ingrediënten, waaronder natuurlijke ingrediënten. bijv. zonnebloemolie, extract van madeliefjes. Maar we zijn niet veganistisch of organisch.
Waarom heeft Nomige geen oogcrème?
Nomige heeft geen aparte oogcrème. Dit is niet nodig. Alle Nomige producten zijn geformuleerd zodat ze kunnen worden getolereerd rond de ogen. En als ze goed zijn voor het gevoelige gebied rond de ogen, zullen ze zeker goed zijn voor de rest van je gezicht. Bovendien bevorderen de ingrediënten in onze producten ook de microcirculatie rond de ogen en handelen op tassen en donkere cirkels.
Waarom voelt mijn huid strak?
Het duurt altijd al een tijd voordat je huid wenst aan nieuwe producten. Niet alle producten hydrateren op dezelfde manier en sommige producten maken uw huid "lui". Als u dergelijke producten in het verleden hebt gebruikt, heeft uw huid enige tijd nodig om aan te passen. Omdat onze producten anders werken.Dit zijn enkele tips: - Je kunt je vorige product mixen (als je wat resten hebt) met een halfpomp van nomige gedurende een paar dagen of weken. Half om half. Na een tijdje kun je de toevoeging van andere producten overslaan en alleen Nomige gebruiken. - Je kunt ook een halve pomp van uw nachtserum toevoegen aan uw dagcrème voor extra hydratatie, omdat uw nachtcrème een hydratiebooster is. Na een tijdje kunt u stoppen met het toevoegen van het nachtserum. 
Mijn ogen tranen, is dit normaal?
Het is mogelijk dat je ogen een beetje tranen. Als je al gevoelige ogen hebt kunnen ze gemakkelijk reageren op de zonfilters in de dagcrème. TIP: Breng je dagcrème niet dicht bij je ogen toe. Als het probleem niet lijkt te verdwijnen - neem dan contact met ons op.
SKIN CENTER
wat zijn de annuleringsvoorwaarden bij het huidcentrum?
1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke behandeling, aanbieding en transactie tussen Schoonheidssalon [naam] en de klant, tenzij er door de partijen op een uitdrukkelijke en schriftelijke manier is afgeweken van deze algemene voorwaarden.
2. Verplichtingen van het schoonheidssalon
1. Het schoonheidssalon staat ervoor in dat de behandelingen die worden uitgevoerd voldoen aan de eisen van goed en zorgvuldig vakmanschap. Hierbij wordt gebruikgemaakt van degelijke materialen en producten.
2. Het schoonheidssalon zal de klant op de hoogte stellen van de aard en de omvang van de behandeling, de te verwachte resultaten en eventuele risico’s van de behandeling.
3. Het schoonheidssalon zal de klant zoveel als redelijkerwijs mogelijk is informeren over de financiële gevolgen van de wijziging of aanvulling van de behandeling.
4. Het schoonheidssalon zal aan de klant vragen om de juiste informatie te verstrekken die nodig is om de behandeling naar behoren uit te kunnen voeren.
5. Het schoonheidssalon voert geen behandelingen uit die buiten haar beroepscompetenties valt.
3. Verplichtingen van de klant
1. De klant dient alle gegevens aan het schoonheidssalon te verstrekken, die redelijkerwijs noodzakelijk zijn voor het goed uitvoeren van de behandeling.
2. De klant dient vooraf aan het sluiten van de overeenkomst het schoonheidssalon op de hoogte te brengen van eventuele specifieke wensen.
4. Betaling
1. Het schoonheidssalon vermeldt de prijzen van alle behandelingen en producten zichtbaar op de website en in het salon.
2. De vermelde prijzen zijn inclusief btw.
3. Aanbiedingen zijn geldig gedurende de vermelde looptijd en/of voor zolang de voorraad strekt.
4. De klant dient direct na de behandeling de betaling van de behandeling en de aankoop van eventuele producten contant te voldoen. Onder contante betaling valt ook het bijschrijven van het verschuldigde bedrag op de rekening van het schoonheidssalon op het tijdstip van de aankoop via een erkende vorm van elektronisch betalen.
5. Annuleringsvoorwaarden
1. De klant dient bij verhindering de afspraak zo spoedig mogelijk te annuleren, maar in ieder geval 24 uur vooraf aan de afspraak.
2. Wanneer de klant de afspraak niet 24 uur voor de afspraak annuleert, mag het schoonheidssalon het volledige bedrag voor de afgesproken behandeling bij de klant in rekening brengen.
3. Wanneer de klant meer dan 15 minuten te laat komt, mag het schoonheidssalon de afspraak annuleren en toch het volledige bedrag voor de afgesproken behandeling bij de klant in rekening brengen.
4. In geval van overmacht hoeven beide partijen zich niet aan de verplichtingen in artikel 5.1, 5.2 en 5.3 te houden. Overmacht bestaat uit datgene wat de wet hierover zegt.
6. Garantievoorwaarden
1. Het schoonheidssalon biedt de klant 7 dagen garantie op de behandeling en/of producten.
2. Deze garantie geldt niet, wanneer:
o De klant andere producten heeft gebruikt, dan die door het schoonheidssalon zijn aanbevolen.o De klant de adviezen over de nazorg van de behandeling niet heeft opgevolgd.
o De klant de producten niet volgens het advies van het schoonheidssalon heeft gebruikt.
o De klant de aanbevolen producten niet volgens de gebruiksaanwijzing heeft gebruikt.
7. Klachtenafhandeling
1. Heeft de klant een klacht over de behandeling of een product, dan dient deze zo spoedig mogelijk, maar minimaal binnen 5 werkdagen na ontdekking, schriftelijk per e-mail en via de telefoon gemeld te worden bij het schoonheidssalon.
2. Het schoonheidssalon moet binnen 5 werkdagen een passend antwoord geven op de klacht.
3. Is een klacht gegrond, dan zal het schoonheidssalon de behandeling opnieuw uitvoeren, zoals men overeengekomen is. Is dit volgens de klant zinloos, dan dient de klant dit schriftelijk kenbaar te maken.
4. Komen het schoonheidssalon en de klant niet tot overeenstemming, dan kan de klant de klacht voorleggen aan de wetgever of een mediator.
8. Beschadiging & diefstal
1. Wanneer de klant meubilair, apparatuur of producten in het schoonheidssalon beschadigt, dan heeft het schoonheidssalon het recht om een schadevergoeding van de klant te eisen.
2. Diefstal wordt door het schoonheidssalon altijd direct bij de politie gemeld.
9. Behoorlijk gedrag De klant dient zich in het schoonheidssalon te gedragen volgens de algemeen aanvaardbare normen. Wanneer de klant ook na meerdere waarschuwingen ongehoord bedrag blijft vertonen, heeft het schoonheidssalon het recht om de klant zonder opgaaf van reden de toegang tot het schoonheidssalon te weigeren.
10. RechtOp elke overeenkomst tussen Schoonheidssalon [naam] en de klant is het Belgische recht van toepassing. In het geval van uitleg van de inhoud en strekking van deze algemene voorwaarden is telkens de Nederlandse tekst bepalend. De versie die vantoepassing is, is steeds de laatst gedeponeerde versie of de versie die van kracht was tijdens het tot stand komen van de overeenkomst.

Ik heb een andere vraag …

Neem contact op