Ontdek het Exclusieve Reisetui van Belgische Makers voor Brussels Airlines

In de wereld van luchtvaart en design staat iets bijzonders te gebeuren. Drie getalenteerde Gentse ondernemers bundelen hun krachten om een uniek, op maat gemaakt amenity kit te creëren voor de Business Class passagiers van Brussels Airlines. Dit is echter geen gewoon kitje, maar eerder een kunstwerk in de maak.

Nomige x Brussels Airlines

Dr. Barbara Geusens, de oprichtster van Nomige, voegt haar wetenschappelijke kennis toe aan deze bijzondere samenwerking. Nomige staat bekend om haar gepersonaliseerde, innovatieve verzorgingsproducten, en de lippenbalsem en lotion in dit reisetui zijn speciaal ontworpen voor de veeleisende reiziger. Deze producten zullen je huid beschermen en verfrissen tijdens en na een lange vlucht. Dr. Barbara Geusens is enthousiast en zegt: "Naast skincare is reizen altijd een passie geweest. Dat mijn producten nu de wereld over vliegen en internationale bekendheid krijgen, is een droom die uitkomt."

Aesaert x Brussels Airlines

Maar dat is nog niet alles. Griet Aesaert, de ontwerpster achter Aesaert, heeft het etui zelf gecreëerd en dat is geen gewoon etui. Het is een kunstwerk op zich. Griet's bijzondere voeringen geven haar ontwerpen een unieke uitstraling. Ze was meteen geïnspireerd en zei: "Maatwerk zit in ons DNA. Toen er werd gesproken over kleurrijke tassen voor reizigers, dacht ik meteen aan de schilderijen van Elisia Poelman."

Elisia Poelman x Brussels Airlines

En dan hebben we nog kunstenares Elisia Poelman, die met haar schilderkunst de verbeelding van reizigers aanspoort. De binnenvoering van het etui bevat een uniek stuk uit haar eigen schilderij "A tourist in a dream." Het bijpassende slaapmasker draagt ook een detail van dit kunstwerk.

Dit is pas het begin van een tweejarige samenwerking tussen Brussels Airlines en dit dynamische Gentse team. Elke zes maanden zal er een nieuw kleurenschema en design worden onthuld, wat resulteert in een totaal van vier unieke ontwerpen. Deze samenwerking brengt reizen, kunst en skincare samen op een manier die je reiservaring een extra vleugje luxe geeft.
Welkom aan boord!