Nomige lanceert samen met Aesaert en Elisia Poelman hun nieuwste pouch in beperkte oplage

In navolging van hun vorige samenwerking met Brussels Airlines, bundelen skincare-expert Dr. Barbara Geusens van Nomige, kunstenares Elisia Poelman en handtassenontwerpster Griet Aesaert opnieuw hun krachten. Dit keer gaan ze een stap verder door een exclusieve pouch in beperkte oplage aan te bieden aan een breder publiek.

Het lederen etui van Aesaert bevat 2 essentiële reinigingsproducten van Nomige: een melkachtige 2-in-1 cleanser met olijfolie en inuline voor een zachte en effectieve reiniging, geschikt voor de gevoelige huid, en een exfoliërende tonic met galactoarabinan voor een milde peeling.

Ook de twee mini producten uit de Brussels Airlines collab zitten in de pouch: een Lip Balm en een Hand & Body Cream.
De mini producten bevatten een ceramide complex, druivenpitolie en lecithine voor een optimale hydratatie, ontwikkeld voor de droge lucht in een vliegtuig, maar ook ideaal voor tijdens de winter.

De pouch, dat zowel als toilettasje als als clutch kan dienen, bevat opnieuw de binnenvoering van een uniek kunstwerk van Elisia Poelman, alsook een scrunchie in dezelfde print.

Over Aesaert

Aesaert is een Gents handtassenlabel van handgemaakte lederen tassen. Griet is een architecte met een passie voor design en leder. Deze vormen samen de basis van Aesaert. Ze werkt uitsluitend met Belgische partners en het grootste deel wordt in Gent gemaakt, maar sinds kort werkt ze met een kleine productie om de vraag te kunnen volgen. Aesaert garandeert een uniek stuk uit leder van de hoogste kwaliteit. De stuks zijn tijdloos met oog voor functionaliteit én het milieu. De huiden waarmee de tassen worden gemaakt, zijn afkomstig van Europese runderen bestemd voor de voedingsindustrie en is daardoor een prachtig recuperatiemateriaal. ​ Het looien gebeurt op een plantaardige wijze in een van de meest gerenommeerde looierij van België.

Over Elisia Poelman

Kunstenares Elisia Poelman is een virtuoos op het gebied van de etherische grensgebieden waar abstractie het tastbare ontmoet. Haar penseel vervaagt de grenzen tussen wat is en wat zou kunnen zijn, waardoor je zweeft in een verleidelijke mijmering. Elisia Poelman is niet alleen een schilder; ze is een ondernemer, en rondde recent haar residentie af in het Van Gogh Huis maar haar tentoonstelling ‘Tout à toi’ is er nog tot het eind van de maand oktober te bezichtigen in de van Gogh galerie te Zundert.