May. 16, 2023

DNA Skin Care = dé anti-aging oplossing

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat varieert tussen individuen, afhankelijk van erfelijke en omgevingsfactoren. Bij Nomige begrijpen we dit en hebben we een eenvoudige routine van 4 producten ontwikkeld die rekening houdt met alle behoeften van je huid. Maar wat heeft jouw huid nu echt nodig? Ontdek het met onze simpele DNA- en lifestyle test. Onze DNA-analyse onthult onder andere je risico op collageenverlies. Op basis daarvan creëren we jouw persoonlijke routine, met speciale aandacht voor de nachtcrème die jouw collageen een boost geeft.

Boost je COLLAGEEN met jouw gepersonaliseerde Nachtcrème

Collageen is essentieel voor hoe je huid veroudert, en jouw unieke DNA speelt voor 60% een cruciale rol in hoe vatbaar je bent voor collageenverlies. Het is daarom niet alleen belangrijk om externe factoren in overweging te nemen, maar ook je genetisch profiel (de interne factor) te begrijpen. Daarom zetten we met Nomige in op de kracht van DNA tijdens de ontwikkeling van jouw gepersonaliseerde nachtcrème.


Terwijl de meeste merken zich alleen richten op het bevorderen van de collageenproductie, gaat Nomige, als een van de weinigen in de markt, een stap verder door de afbraak van collageen ook te vertragen - en dat op basis van jouw DNA. Door inzicht te krijgen in je genetisch profiel kunnen we bepalen in hoeverre je gevoelig bent voor collageenafbraak. We kunnen zien bij wie het sneller afbreekt en bij wie minder. Dit stelt ons in staat om specifieke peptiden toe te voegen aan jouw nachtcrème, die het overmatige afbraak proces kunnen vertragen. We willen namelijk niet alleen de collageenproductie stimuleren, maar ook beschermen tegen verlies. Want stimulatie alleen is niet voldoende om huidveroudering tegen te gaan. Stel je voor dat je een glas water hebt met een gat erin - als je water in dat glas giet, zal het nooit vol worden. Jouw Nomige nachtcrème beschermt, vermindert afbraak en bevordert tegelijkertijd de aanmaak van collageen.

Collageen herstel vindt plaats terwijl je slaapt

Je gepersonaliseerde nachtcrème is een fantastisch anti-aging product dat zijn werk het best doet terwijl je slaapt. Gedurende de nacht krijgt je huid de kans om te herstellen en te versterken. Breng dus met plezier je collageencrème aan voordat je naar bed gaat en wordt 's ochtends wakker met een stralende, verjongde huid.

Bestel jouw dna-test en jouw collageen booster hier en zet de eerste stappen to “know the skin you’re in”!💫


Of ga meteen voor een compleet anti-aging pakket met de Complete 4–delige Nomige Routine die bestaat uit een gepersonaliseerd dag serum, dagcrème, nachtcrème en nachtserum.

Volg de hashtag #Nomige en blijf zo op de hoogte over de laatste skin tips en nieuws.
Alles wat je moet weten over je huid
Skinschool
Alles wat je moet weten over je huid