Mar. 15, 2022

Waarom Nomige bestaat uit 4 producten

Kennen we dit scenario niet allemaal: er komt ineens een puistje tevoorschijn voor een belangrijk event of je ziet voor het eerst die fijne lijntjes rond de ogen... Je gaat dan op jacht om de 'beste' huidverzorging te kopen om onmiddellijk van je zorgen af te komen. Je eindigt met een badkamer vol met huidverzorging, maar je probleem is niet verdwenen? Klinkt herkenbaar, toch?

"Ik heb met acne te maken gehad toen ik jonger was. Het kopen van meer huidverzorging maakte mijn acne problemen niet kleiner, maar mijn portemonnee wel."

DR. BARBARA GEUSENS

Dr. Barbara Geusens, oprichtster van Nomige, merkt veel te vaak op dat mensen voor de verkeerde make-up en huidverzorgingsproducten gaan. Daarom creëerde ze Nomige, een effectieve en gepersonaliseerde huidverzorgingsroutine die slechts bestaat uit 4 producten en die uw huid maximaal voordeel oplevert.

Wat te zoeken in een goede huidverzorgingsroutine

Dr. Geusens is ervan overtuigd dat het bijna onmogelijk is om een one-fits-all product te maken dat al uw huidproblemen aanpakt. Als je een jonge twintiger bent, gezegend met goede genen en niet in een uitdagende omgeving leeft waar blootstelling aan zon, vervuiling en extreme weersomstandigheden voorkomt, kan één enkel product zoals zonnebrandcrème voor jou voldoende zijn. Maar dit zijn nogal wat criteria, vind je niet?

Het verouderingsproces is niet te stoppen en zou wat ondersteuning kunnen gebruiken om uw huid in goede conditie te houden. Zorgvuldig geselecteerde anti-ageing ingrediënten in uw huidverzorgingsproducten kunnen daaraan bijdragen.

sc1.jpg
sc2.jpg

Houd hier rekening mee bij het mengen van huidverzorging van verschillende merken. Zoals je Tonic niet met Baileys moet mengen, geldt dit soms ook voor je huidverzorging. Als je ooit ernstigere acne hebt gehad, is er grote kans dat jouw arts jou benzoylperoxide crème heeft aanbevolen. Wist je dat benzoylperoxide en bepaalde vitamines elkaar tegenwerken? Benzoylperoxide heeft een oxiderende functie om verstopte poriën te reinigen. Vitaminen C en E zijn anti-oxidanten die in principe werken tegen oxidanten. Dus als deze vitaminen geoxideerd worden door benzoylperoxide, verliezen ze hun eigenschappen en zijn ze niet langer goed voor de huid.

Combineer ook geen vitamine C met anti-ageing peptidecrème of probiotica crème met bewaarmiddelenhoudende-producten. Deze combinaties kunnen de functie van elkaar gemakkelijk teniet doen

Dit zijn slechts enkele voorbeelden gegeven om aan te tonen waarom je uw huidverzorging zorgvuldig moet samenstellen om het meeste uit uw producten te halen.

Een nuttige tip is het verkrijgen van informatie door te kijken naar de ingrediëntenlijst. Een vrij 'goed' huidverzorgingsproduct bevat meestal tussen de 10-30 ingrediënten. Ingrediënten worden niet alleen gekozen op basis van hun activiteit op uw huid, maar ook op basis van hun vermogen om het effect van een actief ingrediënt te versterken, stabiliteit te garanderen, microbiële besmetting te voorkomen, enz.

sc3.jpg

Effectieve huidverzorgingsroutine door Nomige

WAAROM BESTAAT HET UIT 4 PRODUCTEN?

sc4.jpg

De eerste bestelling van Nomige bestaat altijd uit 4 producten: dagserum, dagcrème (lifestyle crème), nachtserum en nachtcrème. Elk product komt op een unieke manier uw huid ten goede omdat het is afgestemd op uw DNA-profiel. Sommigen zeggen dat 4 producten veel zijn om elke dag te gebruiken, terwijl anderen verbaasd zijn dat je niet veel meer nodig hebt. Hier is hoe een Nomige huidverzorgingsroutine is samengesteld.

Ingrediënten werken elkaar niet tegen

Nu we het hebben gehad over het feit dat ingrediënten elkaar kunnen tegenwerken, begrijp je het belang van de juiste cocktail van ingrediënten. Het voordeel van Nomige producten is dat de actieve ingrediënten verdeeld zijn over de 4 producten om een maximale activiteit en stabiliteit van het product te waarborgen. Op deze manier is Nomige in staat om een meer gerichte aanpak toe te passen aangezien elk product zich richt op iets anders zoals de productie van collageen, antioxidant bescherming en hydratatie.

Nomige huidverzorgingsroutine

Met slechts 4 producten houdt Nomige rekening met blootstelling aan UV-stralen en vervuiling, huidtype, levensstijl en een aanleg voor veroudering (afgeleid van DNA).

€119,00

Dag Serum

€84,99

Lifestyle crème

€139,00

Nacht crème

€99,00

Nacht serum

Luchtvrije verpakking

Nomige gebruikt luchtvrije verpakkingen voor elk product. Dit in tegenstelling tot producten die in een potje worden gevuld zodat bij het verwijderen van het deksel de ingrediënten worden blootgesteld aan lucht, licht en vervuiling, wat een negatieve invloed kan hebben op de ingrediënten en het effect van het product. Je kan er gemakkelijk doorheen snijden, je kan genieten van het laatste beetje product dat overblijft.

Door het gebruik van een beperkt aantal effectieve producten heb je een beter overzicht van jouw routine, zodat je weet wanneer je nieuwe producten moet aanschaffen.

Tijdsbesparing

Omdat tijd kostbaar is, is het niet nodig om lange uren in de badkamer door te brengen voor uw huidverzorgingsroutine in plaats van te koken, te lezen of te knuffelen met uw geliefde. Daarom kan het gebruik van 2 producten in de ochtend en 2 in de avond tijd besparen voor uw dagelijkse activiteiten.

Combinatie van Nomige met andere producten

VITAMINE A

Dr. Geusens is zelf een fan van retinol, een derivaat van vitamine A, omdat het door studies is ondersteund voor zijn anti-verouderingseffect op de huid. Nomige bevat echter geen vitamine A omdat het effectief is voor elk huidtype, wat niet past bij het gepersonaliseerde concept van Nomige. Bovendien wordt het niet altijd door iedereen (gevoelige huid, zwangere vrouwen, enz.) even goed verdragen.

Je kan het wel gemakkelijk combineren met Nomige producten. Voeg het toe in de laatste stap van uw avondritueel, na het aanbrengen van het nachtserum.

sc5.jpg
sc6.jpg

VITAMINE C

In het Nomige dagserum is vitamine C al opgenomen in combinatie met andere antioxidanten zoals superoxide dismutase. Het gebruik van extra vitamine C is niet echt nodig voor de bescherming tegen UV-stralen en vervuiling.

Als u een hoge concentratie zuiver vitamine C product wilt toevoegen aan Nomige huidverzorging. Gebruik het bij voorkeur 's morgens en meng het met je dagserum.

Ben jij het pratende type? Wij ook.

Boek een GRATIS consultatie

Een GRATIS 1-op-1 consultatie via een Whatsapp videogesprek met onze oprichtster Dr. Barbara Geusens.

Stel jouw vragen over Nomige en ontdek hoe Nomige je kan helpen.

Other questions?
We zijn hier om je te helpen! Chat met ons of stuur ons een email.

Ben jij het pratende type? Wij ook.

Boek een GRATIS consultatie

Een GRATIS 1-op-1 consultatie via een Whatsapp videogesprek met onze oprichtster Dr. Barbara Geusens.

Stel jouw vragen over Nomige en ontdek hoe Nomige je kan helpen.

Andere vragen?
We zijn hier om 
je te helpen! Chat met ons of stuur ons een email

Wil je meer te weten komen over skin care?

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de  hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws.  

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de  hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws.  

Volg de hashtag #Nomige en blijf zo op de hoogte over de laatste skin tips en nieuws.
Alles wat je moet weten over je huid
Skinschool
Alles wat je moet weten over je huid