Jul. 23, 2020

Customization vs. Personalization

Last van keuzestress? No worries, je bent lang niet de enige. Wij hebben zo'n vermoeden dat het te maken heeft met de overvolle rekken die ook nog eens van alles beloven. We zien het bos door de bomen niet meer. En het enige wat we willen is het beste product zonder te lang te moeten zoeken. Een droom die te mooi lijkt om waar te zijn, al zou personalisatie weleens de oplossing kunnen zijn.

 

FIRST THINGS FIRST

 

Er vindt duidelijk een verschuiving plaats in de markt en ook ons koopgedrag verandert. We worden kritischer en geloven niet meteen alles wat ons 'beloofd wordt'. Woorden als ‘customization’ en ‘personalization’ worden gemakkelijk, en soms te snel, in de mond genomen. Al is het belangrijk er een onderscheid tussen te maken.

Eigenlijk kan je het het best vergelijken met een confectiebroek die je een beetje laat inkorten door de naaister en een broek die volledig op maat gemaakt werd. Zoals je leest, is er bij customization enkel sprake van een aanpassing. Personalization daarentegen gaat nog een stap verder.

WAT BETREFT DE SCHOONHEIDSWERELD?


Ook bedrijven in de beautysector doen niet onder. Steeds meer skincare merken spelen in op de trend. Je eigen productgamma samenstellen kan onder andere al met Clinique ID of Smoet, al zijn zij lang niet de enigen die deze weg inslaan. Genoeg keuze dus, of misschien juist teveel?

 

Skincare meets personalization

Nomige gaat nog net iets verder dan customization. Heb je een droge huid omwille van je genen of levensstijl? Bevat je huid veel of weinig collageen? Het zijn allemaal vragen waar Nomige op inspeelt met gepersonaliseerde producten om zo de effectiviteit ervan te optimaliseren. Streef je (net als iedereen) naar het beste resultaat? Dan start je beter vanaf nul, of beter gezegd: met een DNA analyse. Want jouw DNA is een rijke bron aan informatie en je DNA liegt niet. 

 

UW GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN


Nomige biedt een Exclusief pakket aan dat bestaat uit 4 gepersonaliseerde producten. Drie daarvan zijn gebaseerd op je DNA profiel waarbij we onderzoeken welke genen betrokken zijn in het huidverouderingsproces. We bekijken de risico's (zogenaamde 'mutaties') die jouw DNA bevat en spelen hierop in tijdens de formulatie van jouw producten op maat.

Lifestyle test

Naast de 3 'DNA blends', bevat je pakket ook een 'lifestyle blend' (lees: dagcrème). De beste dagcrème voor jou ontdek je snel via de Lifestyle Test op onze website.

DNA test

Het dagserum, de nachtcrème en het nachtserum zijn gebaseerd op jouw DNA. Na het afnemen van een DNA swab, die je na bestelling opgestuurd krijgt, kom je te weten hoe je DNA eruit ziet. Vervolgens krijg je je DNA rapport en gepersonaliseerde producten opgestuurd.

Het volledige Nomige pakket

Nomige weet precies wat uw huid nodig heeft en biedt u gepersonaliseerde huidverzorging aan op basis van uw DNA & LIFESTYLE.

Een gepersonaliseerd Nomige-pakket bestaat uit 4 gepersonaliseerde producten op maat van uw huid.

Dit omvat ook een uitgebreide DNA-analyse, 1-op-1 advies en een marmerhouder. Individuele nabestellingen zijn mogelijk.

Volg ons verhaal

Maak contact met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste huidtips en het laatste nieuws.

Volg ons verhaal

Maak contact met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste huidtips en het laatste nieuws.

Volg de hashtag #Nomige en blijf zo op de hoogte over de laatste skin tips en nieuws.
Alles wat je moet weten over je huid
Skinschool
Alles wat je moet weten over je huid