Jul. 03, 2020

De schoonheidsmarkt is in revolutie

MASSA MERKEN ONDERVINDEN MOEILIJKHEDEN


De beauty markt ondergaat een revolutie. De ‘massa-merken’ die overal op het rek staan voelen dat er iets gaande is. Dat bevestigt de CEO van Beiersdorf, Stefan De Loecker, vandaag in een interview in De Tijd. Nomige werd ook geïnterviewd, als merk dat deze revolutie mee in gang zet. Trots!

Er is een verschuiving van massamarkt naar maatwerk en personalisatie. De consument stelt zich niet langer de vraag: "welk product is goed voor mijn huid"? Maar eerder de vraag: "welk product is specifiek voor mij gemaakt"?

De consument is kritischer en gelooft niet langer dat het product dat de buurman gebruikt ook geschikt is voor zijn of haar huid. Logisch, we zien er niet alleen anders uit, maar we hebben ook andere behoeften en een andere levensstijl.

Massa merken worstelen uiteraard om hier op in te spelen. Hun zeer winstgevende mass-market model is niet zo wendbaar. Waar ze vroeger via de juiste marketing aanpak konden overtuigen dat 1 product voor droge huid goed was voor alle mensen met droge huid, stelt de consument dit nu in vraag.

Bovendien is de manier waarop we winkelen naar huidverzorging ook veranderd. We hebben niet veel tijd om in de schappen en winkels te zoeken naar het juiste product. Bovendien zijn we moe van tegenstrijdige adviezen...

Tegenwoordig kiezen steeds meer klanten voor zichzelf door te surfen op het internet. Ze zoeken naar merken die transparant communiceren, een eenvoudige oplossing bieden en zoveel mogelijk keuzestress wegnemen. Dat doet Nomige ook :)

WAT HEEFT NOMIGE JOU TE BIEDEN?

Nomige is een van de weinige merken binnen de beauty-industrie die een volledig op maat gemaakt huidverzorgings-pakket voor de klant aanbiedt. Geen selectie uit een aantal producten. Nee, elk product is specifiek ontwikkeld voor jouw huidprofiel en noden! Bovendien houden we niet alleen rekening met uw genetisch profiel of DNA, maar kijken we ook naar uw levensstijl. Op deze manier kunnen we veel gerichter inwerken op uw huid en bepaalde kwalen of problemen waar uw huid mee te maken heeft, aanpakken.

€119,00

Dag serum

Anti-oxidant serum dat is aangepast aan uw huid op basis van uw DNA.

€84,99

Lifestyle crème

Lifestyle mix en een anti-ageing dagcrème.

€139,00

Nacht crème

Nachtcollageenbooster die is aangepast aan uw huid op basis van uw DNA.

€99,00

Nacht serum

Hydratatiebooster die is aangepast aan uw huid op basis van uw DNA.

Leer meer over DNA-huidverzorging en Nomige van Dr. Barbara Geusens

Bekijk een interactieve en educatieve sessie waarin u meer leert over uw huid, de rol van uw DNA, huidverzorging en het Nomige-concept.

De online Masterclass is de ideale gelegenheid om meer te leren over Nomige en DNA huidverzorging. 

Volg ons op Instagram
Bekijk onze Nomige lovers #MyNomige

Volg de hashtag #Nomige en blijf zo op de hoogte over de laatste skin tips en nieuws.
Alles wat je moet weten over je huid
Skinschool
Alles wat je moet weten over je huid