May. 06, 2020

Elke Bruyneel deelt haar Nomige-ervaring

We willen je heel graag voorstellen aan Elke Bruyneel.

We hebben haar leren kennen op onze Beauty Experience Days, afgelopen zomer in Knokke. Toen ik haar contacteerde met de vraag voor een testimonial, zei ze zonder twijfelen 'ja'. De spontane vriendelijkheid zelve :)  #positivevibes #topclients

Meet Elke, singer-songwriter van Lucy and The Birds

ID FILE

  • Getrouwd en mama van 1 dochtertje van 2,5 jaar oud
  • Woont in Gent
  • Leadsinger & songwriter van Lucy and The Birds
  • Zangdocente aan het Muda (Gent)
  •  
img-2619.jpg

HOE BEN JIJ MET NOMIGE IN CONTACT GEKOMEN?

Deze zomer heb ik mij ingeschreven voor de “Beauty Experience Days” in Knokke. Eén van de workshops werd gegeven door Barbara Geusens van Nomige. Een heel boeiende uiteenzetting die ging over haar verhaal en hoe ze haar merk Nomige heeft uitgewerkt.

Als tienermeisje was ik al bezig met mijn huid en wat nu de juiste crème was voor mij… Waar anderen dan al bezig waren met make-up gaf ik mijn zakgeld uit aan een goeie dagcrème en verzorging. Dus ik was wel echt benieuwd naar de workshop van Nomige.

In tijden van massaproductie is Nomige iets heel uniek en persoonlijk

HOE ZOU JIJ NOMIGE BESCHRIJVEN?

In tijden van massaproductie en veelheid is dit iets heel uniek en persoonlijk. En dat straalt het label en de verpakking ook uit (tubes, kleurenpallet, marmeren houder). Het is één geheel en een enorme match met wat Barbara zelf uitstraalt.

foto2lucy.jpg

Ik ben ongelooflijk tevreden over Nomige. De crèmes voelen zalig aan op de huid, worden onmiddellijk opgenomen en ruiken bovendien heerlijk, naturel. Ik ben nogal gevoelig aan geuren dus dit is voor mij ook een heel belangrijk aspect in de zoektocht naar de juiste crème.

...OMDAT HET WERKT !!

Ik zou Nomige simpelweg aanbevelen omdat het écht werkt!! Na enkele weken Nomige te gebruiken zag en voelde ik duidelijk een verschil. Mijn huid voelt zacht aan en straalt. Ik heb veel minder nood aan dagdagelijkse make-up.

Toen ik na de workshop Barbara aansprak, gaf ik aan dat mijn grootste “probleem” rimpeltjes zijn. Sinds de geboorte van mijn kleine meid en de toename van de vermoeidheid merk ik hier toch een groot verschil.

img-3478.jpg
img-3479.jpg

Dit bleek ook uit mijn DNA profiel een stoornis te zijn dus zeker iets waar Nomige kon op werken. De nachtcrème en serum werken in volgens je DNA en dat verschil merk ik ’s morgens als ik opsta. Mijn huid is stralender en egaler. Het is fijn om niet automatisch naar een fond-de-teint te moeten grijpen maar ook gewoon zo buiten te komen en je goed te voelen. Ook vanuit mijn job als zangeres vind ik het belangrijk om te weten dat ik geen dikke laag make-up op moet hebben om me goed te voelen op een podium.

Ik heb veel minder nood aan mijn dagelijkse make-up

HOE ZIET JOUW SKINCARE ROUTINE ERUIT?

’s Avonds: reinigen met de producten van Nomige (ook zalige producten trouwens :)) en het aanbrengen van de nachtcrème en serum. Ik probeer ’s avonds toch de tijd te nemen om ze goed in te masseren waar dit ’s morgens soms al vluchtiger verloopt wegens tijdsgebrek.

’s Morgens: dankzij Barbara haar gouden tip dat enkel ’s avonds reinigen voldoende is ben ik ’s morgens al iets sneller klaar. Enkel aanbrengen van dagserum en dagcrème. Waar ik dan vroeger altijd geneigd was om sowieso poeder op te doen kan ik nu buitenkomen met mijn mascara op en een beetje blush. Top!!

 
foto1lucy.jpg

Dank je wel Elke voor je fijne testimonial <3

Volg Elke en haar groep:

Instagram : @elkebruyneel

Facebook: Lucy and The Birds

Wil je meer weten over onze Nomige lovers?

Lees de ervaringen van onze Nomige lovers en ontdek hun verhaal! 

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws.

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws.

Volg de hashtag #Nomige en blijf zo op de hoogte over de laatste skin tips en nieuws.
Alles wat je moet weten over je huid
Skinschool
Alles wat je moet weten over je huid