Jun. 30, 2020

Avond routine

STAP 1: EEN GOEDE GEZICHTSREINIGING 'S AVONDS

Een goede en milde reiniging van de huid is een cruciale stap om de huid er gezond en stralend te laten uitzien. Het is zelfs een van de belangrijkste stappen van uw hele huidverzorgingsroutine! Waarom is het zo belangrijk? Wel, overdag wordt je huid blootgesteld aan externe stressfactoren, zoals vervuiling, vuil, straling... Al deze externe factoren leiden tot huidbeschadiging en veroudering. De eenvoudige 2-stappen reinigingsroutine van Nomige voor het slapen gaan is een uitstekende en efficiënte manier om de huid te reinigen en externe factoren die verbonden zijn met huidveroudering te beperken vlak voor het slapen gaan .

Bovendien is een goede reiniging van het gezicht ook belangrijk om make-up en huidresten te verwijderen, die anders de poriën zouden kunnen verstoppen en tot onzuiverheden zouden kunnen leiden.

Belangrijke tip: wees voorzichtig met uw huid en gebruik alleen milde producten. Vermijd producten zoals mechanische scrubs, alcoholische producten, schuimende reinigingsmiddelen... Deze formuleringen kunnen op korte termijn een mooi effect hebben, maar ze kunnen uw huidbarrière beschadigen en op lange termijn een geïrriteerde en uitgedroogde huid veroorzaken.

 

Nomiges' avondreinigingsroutine

Nomige's reinigingsroutine is een eenvoudige 2-stappen routine bestaande uit zowel een zachte reiniging als een peeling van de huid.

Nomige 2-in-1 cleanser

Dit product reinigt zowel de huid als verwijdert make-up. De formule heeft een olie/melkachtige samenstelling en schuimt niet, wat ervoor zorgt dat de huid op een zeer milde en zachte manier wordt gereinigd. Hierdoor wordt de natuurlijke huidbarrière niet beschadigd en is het ook geschikt voor gevoelige huidtypes.

Gebruik? Breng de reiniger direct aan op een natte huid of met een nat wattenschijfje. Masseer het in de huid met zachte bewegingen.

Belangrijke tip: verwijder indien nodig eerst de mascara met micellair water. Gebruik vervolgens de 2-in-1 Cleanser op het hele gezicht. Hierdoor wordt het resterende vuil op uw gezicht verwijderd.

cleanser2in1.png

2-in-1 cleanser

€29,99
Schermafbeelding_2020-06-30_om_18.56.07.png

Exfoliating tonic

€24,99

Nomige exfoliating tonic

Deze formule op basis van water bevat 'galactoarabinan', dat werkt als een enzymatische peeling. In enzymatische peelings breken enzymen verbindingen af tussen dode en nieuwe huidcellen. Op deze manier worden dode huidcellen 'los gemaakt' en 'verwijderd' (=exfoliatie), wat resulteert in een gezonde uitstraling van de huid. In tegenstelling tot zuur peelings werken enzymatische peelings alleen in op dode huidcellen. Dit maakt een enzymatische peeling milder en minder schadelijk. Door dit milde effect is een enzymatische peeling ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Gebruik? U kunt het in de palm van uw hand aanbrengen en vervolgens in de huid masseren. U kunt ook een wattenschijfje gebruiken, bij voorkeur verzadigd met water. Op deze manier komt de tonic vrij op de huid in plaats van dat deze wordt geabsorbeerd door het wattenschijfje.

 

STAP 2: UW HUID 'S NACHTS VOEDEN

Wist u dat uw huid 's nachts veel doordringbaarder is dan overdag? Wel, dit betekent een betere absorptie van actieve bestanddelen tijdens de nacht! Klinkt goed, nietwaar? Daarom is het goed om 's avonds een crème met actieve bestanddelen te gebruiken - bijvoorbeeld om de stevigheid van de huid te verbeteren. Aan de andere kant betekent een hogere doorlaatbaarheid van de huid ook dat de huid 's nachts meer vocht verliest. Daarom is het essentieel om hydraterende ingrediënten toe te voegen aan uw avondroutine.

Nomige’s nacht crème & nacht serum

Nomige's avond routine bestaat ook uit twee simpele stappen, waarbij zowel ingewerkt wordt op de stevigheid van de huid als hydratatie. Met deze producten ziet uw huid er 's morgens stralend en verjongd uit. Zelfs met weinig slaap!

Nacht crème

€139,00

Nomige Nacht Crème

Deze op maat gemaakte nachtcrème is gebaseerd op uw DNA en bevat peptiden die inwerken op de stevigheid van uw huid. Deze actieve peptiden dringen door de huid en stimuleren de productie van collageen en vertragen de afbraak ervan. Collageen is het eiwit dat aanwezig is in de middelste huidlaag (dermis) van de huid en is verantwoordelijk voor de stevigheid en samenhang van de huid. Het gebruik van peptiden zorgt voor een betere stevigheid en een strakkere huid en werkt in op de vorming van rimpels.

Wilt u meer lezen over peptiden en hun werking? U kunt er meer over lezen op 'Wat zijn peptiden en waarvoor worden ze gebruikt in huidverzorging?'.

Gebruik? De peptiden worden 's avonds bewust aangebracht, zodat ze optimaal kunnen werken zonder dat de invloed van UV-licht of andere externe factoren hun werking verminderen. De peptiden moeten diep in de huid doordringen voor een optimaal effect. Daarom raden wij aan om Nomige nachtcrème aan te brengen voor het nachtserum.

Nomige Nacht Serum

Net als de nachtcrème is dit nachtserum gebaseerd op je genetisch profiel. Een DNA-test wordt gebruikt om te bepalen of er mutaties zijn in uw Filaggrine en Aquaporine gen. Deze genen spelen een belangrijke rol in de hydratatie van uw huid. Op basis van deze resultaten worden er hydraterende ingrediënten toegevoegd aan uw nachtserum. Het Nomige Nachtserum bevat actieve bestanddelen zoals fosfolipiden, ceramiden, cholesterol, ureum, glycerine... Dit zijn allemaal natuurlijk voorkomende moleculen in de huid. Ingrediënten zoals fosfolipiden, cholesterol en ceramiden zijn belangrijke bouwstenen van de huidbarrière. Wanneer de huidbarrière stevig en goed gebouwd is, kan er minder vocht ontsnappen en blijft de huid beter gehydrateerd. Ingrediënten zoals ureum en glycerine zijn van nature aanwezig als de "natuurlijke vochtvasthoudende factor". Deze moleculen houden de huid vochtig en soepel door water aan te trekken en vast te houden in de huidcellen.

Gebruik? Breng uw nachtserum 2-5 minuten na uw nachtcrème aan.

 

Nacht serum

€99,00

STAP 3: LAAT UW HUID 'S NACHTS HERSTELLEN

En nu tijd om uit te rusten en te ontspannen! Terwijl u slaapt, laden uw lichaam en geest zich op en vernieuwt uw huid zich. s Nachts produceert ons lichaam 'groeihormoon', een belangrijk hormoon voor het herstel en de groei van de huidcellen. Ongeveer 70% van dit hormoon wordt geproduceerd tijdens de slaapfase. Genoeg slaap is dus zeker belangrijk voor je huid!

Ga vanavond vroeg naar bed, na je avondroutine natuurlijk! Je huid zal je dankbaar zijn!

 

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven over de laatste skin tips en het laatste nieuws. 

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven over de laatste skin tips en het laatste nieuws. 

Volg de hashtag #Nomige en blijf zo op de hoogte over de laatste skin tips en nieuws.
Alles wat je moet weten over je huid
Skinschool
Alles wat je moet weten over je huid