May. 06, 2020

Testimonial door Astrid Ghesquière

We willen je heel graag voorstellen aan Astrid Ghesquière.

Astrid runt samen met haar mama de prachtige kledingszaak Christo. Fashion & Beauty spelen dus een belangrijke rol in haar leven. Nomige behoort tot Astrid's wellbeing :-).

Meet Astrid, een fashionista

ID FILE

  • 32 jaar
  • Samen met haar mama runt ze de dames kledingszaak Christo te Beernem.
    Hun motto: Fashion changes but style remains.
  • Samenwonend met haar man Benjamin en hun dochtertje Jeanne in Moerbeke city :-)
schermafbeelding-2019-01-17-om-140959.png

DE ESSENTIE, WAAROM NOMIGE?

Ik ken Barbara 'via via' en zo wist ik dat ze met een nieuw skincare product op de markt kwam op basis van je DNA. Niet veel later werd ik uitgenodigd bij Sophie voor een "Nomige avondje". Daar legde Barbara secuur uit wat het verhaal achter de verzorgingsproducten was.

Nomige sprak me reeds vanaf het begin aan, maar na deze Nomige sessie, was ik helemaal verkocht. Het feit dat de producten echt op jouw maat en noden gemaakt zijn, vind ik gewoon de essentie waarom ik mij Nomige moest aanschaffen.

 

Nomige = made to measure & wellbeing.

EEN NATURELLE LOOK, DANKZIJ NOMIGE

Ik gebruik Nomige nu bijna een jaar (sinds februari 2018) en ik ben er super tevreden mee. In het begin is het wel wennen aan het feit dat je echt niet veel product hoeft aan te brengen om je huid op een goede manier te verzorgen. Maar na enkele weken is er een duidelijk merkbaar verschil. Na het dagelijks aanbrengen van mijn Nomige verzorging, voel ik dat ik weinig extra producten zoals fond-de-teint of een blush nodig heb om er ‘goed en gezond’ uit te zien.

90b8f7a3-d249-4a1f-9316-c79c46d88f3f.jpg

Natuurlijk hou ik wel van de naturelle look, maar voor het gebruik van Nomige, kon ik me dit niet altijd permitteren (tenzij ik terugkwam van vakantie). Nu kan en doe ik dit vaker, aangezien de Nomige producten me dit effect in ‘no time’ bezorgen.

Daarnaast is mijn huid ook super zacht geworden en zijn mijn pigmentvlekken aanzienlijk lichter geworden.

EENVOUDIG & DUIDELIJK

Nomige zorgt ervoor dat ik consequent iedere dag mijn huid in een duidelijk ritueel verzorg. Daarvoor was dit nooit het geval. Ik gebruikte wel een dagcrème, maar geen serum. Ook het aanbrengen van een nachtcrème was eerder sporadisch dan een vast gegeven.

Nomige is de verzorgingslijn die elke vrouw in haar dagelijks verzorgings ritueel moet inplannen. Noodzakelijk zelf :-) Het eenvoudig en duidelijk op maat gemaakte stappenplan, zorgt voor een essentiële routine in de dagelijkse verzorging van de vrouw.
Op maat gemaakte producten die betaalbaar zijn, zijn moeilijk te vinden, en daar slaagt Nomige wonderwel in.

NomigeIMG_0215.jpg

Laat ons zeggen dat de Nomige producten, het ‘ondergoed’ zijn voor onze huid.

LINGERIE & NOMIGE

7b815219e66558c5c7747b31d5f31a18.jpg

Uitstraling en de juiste presentatie, draag ik hoog in het vaandel. Als je goed voor de dag wilt komen, dan begint je dag niet alleen bij het kiezen van een juiste outfit, maar ook met de juiste verzorging.

In mijn job, begint het kiezen van een juiste outfit altijd met het dragen van het juiste ondergoed. Dan pas kan je de juiste kleding bij de juiste persoon tot zijn recht laten komen. Laat ons zeggen dat de Nomige producten, het ‘ondergoed’ zijn voor onze huid.

Dank je wel Astrid om je ervaringen in zo’n fijne testimonial over Nomige te delen.

Volg Astrid Ghesquière en haar kledingswinkel via at

Instagram: @christo_beernem

Facebook

Wil je meer te weten komen over onze Nomige lovers?

Lees de ervaringen van onze Nomige lovers en ontdek hun verhaal!

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws.

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws.

Volg de hashtag #Nomige en blijf zo op de hoogte over de laatste skin tips en nieuws.
Alles wat je moet weten over je huid
Skinschool
Alles wat je moet weten over je huid