May. 02, 2020

Testimonial door Sophie Top

We stellen je graag voor aan Sophie Top. Naast interieurarchitecte en conceptdesigner is ze ook General Manager bij Parkoffice, het oudste businesscentre van Gent. Via een gemeenschappelijke vriendin ontmoetten we haar op één van onze sessies waar ze meteen fan werd van Nomige. En dat is ze nog steeds.

Meet Sophie, al één jaar trouwe Nomige lover

ID FILE

  • Enthousiaste, gemotiveerde en ondernemende vrouw
  • Mama van twee dochters en een zoontje
  • Gelukkig getrouwd
  • Woont in Bavegem
03eea3fc-3d61-42ae-9539-ec8ec1543eb8.jpg

Welke meerwaarde biedt Nomige?

B3-2.jpg

Sinds mijn puberteit kreeg ik te kampen met een seborroïsche probleemhuid. Ik had last van veel rode vlekken en jeuk en behielp deze met een regelmatig bezoek aan mijn dermatologe en cortisone producten voor mijn huid.

Toen ik kennis maakte met Nomige was ik zeer sceptisch, maar het idee dat de producten gebaseerd zijn op je DNA triggerde me.
Onder de noemer baadt het niet dan schaadt het niet, liet ik me verleiden om een pakket aan te kopen. En dit heb ik mij nog niet beklaagd :-)

Ik merk dat ik minder make-up gebruik en dat de natuurlijke blush het overneemt.

DANKZIJ NOMIGE KAN MIJN HUID WEER ADEMEN

Tijdens het gebruik van mijn gepersonaliseerde producten bleek dat mijn huid moest afkicken van de 'overbehandeling' met cortisone waaraan het al die jaren gewend was.

Met het specifieke afbouwschema voor de cortisone & opbouwschema voor Nomige dat ik van Barbara kreeg én het nodige doorzettingsvermogen paste mijn huid zich uiteindelijk aan.

Ik gebruik Nomige nu reeds een jaar en ben zo blij met de resultaten. Je hebt ook niet veel product nodig waardoor je dus niet veel hoeft te smeren tijdens je dagelijkse skincare routine. Mijn gepersonaliseerde producten worden snel opgenomen en mijn huid voelt niet langer vettig aan. Wat me ook opvalt is dat mijn huid niet meer trekkerig aanvoelt na het nemen van een douche. Zoals ik van Barbara geleerd heb, betekent dit dat je huid van binnenuit goed gevoed wordt.

Ook leuk meegenomen is dat het heel mooi staat in de badkamer. Kortom ik ben een grote fan en zou het iedereen aanraden!

DNA.jpg

Dankjewel Sophie voor je vertrouwen in Nomige en deze fijne testimonial <3

Wil je meer weten over onze Nomige lovers?

Lees de ervaringen van onze Nomige lovers en ontdek hun verhaal! 

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws.  

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws.  

Volg de hashtag #Nomige en blijf zo op de hoogte over de laatste skin tips en nieuws.
Alles wat je moet weten over je huid
Skinschool
Alles wat je moet weten over je huid