May. 02, 2020

Barbara De Beir's Nomige ervaring

We willen je heel graag voorstellen aan Barbara De Beir. We mogen haar Nomige lover van het 1e uur noemen. Maak kennis met deze superfijne en gedreven onderneemster uit Gent. Ze runt er Ampla House, een 'urban collaborative workspace'.

Meet Barbara, Nomige lover van het eerste uur

ID FILE

  • 36 jaar en geboren in Knokke
  • General manager van Ampla House : dé nieuwe co-working hotspot in Gent
  • Woont met haar man Stefaan en zoontjes Julius (3) en Ben (5) in Sint-Martens-Latem
  • Beauty lover, houdt van de naturelle look
  • Nomige lover van het eerste uur, smeert Nomige sinds november 2017
barbara-mooi-id-kit-beeld-ii.jpg

DE ONLINE BEAUTY ONTDEKKING VAN 2017

"In okober 2017 zag ik de lancering van Nomige op Facebook en ik was meteen fan. Het idee sprak me zo aan, ik wist: ‘dit heb ik nodig’. Huidverzorging op mijn maat, een Belgisch label, bedacht door een vrouw, wetenschapster uit Gent, echt fantastisch. Ik ben meteen naar de site gesurft en heb me ingeschreven voor een Nomige Sessie bij me thuis. Samen met vriendinnen Nomige ontdekken en het verhaal en de visie persoonlijk horen en zien, dat sprak me wel aan.

Barbara Geusens, oprichtster van Nomige, nam meteen na mijn online inschrijving contact met me op. Heel persoonlijk en sympathiek, volledig waar Nomige voor staat. We hebben samen een datum gezocht om de Nomige sessie in te plannen en Barbara heeft dat iedereen persoonlijk uitgenodigd. Ze stuurde me ook alvast een DNA kit op zodat ik thuis zelf aan de slag kon. Even later kreeg ik mijn DNA-analyse via mail. En tegen de tijd dat de sessie plaatsvond, waren mijn productjes klaar. Ik heb ze dan persoonlijk overhandigd gekregen op de sessie, in het bijzijn van mijn vriendinnen.

Ondertussen zijn ook al een paar vriendinnen gestart met Nomige, en iedereen is erg tevreden. Dankzij de uitgebreide uitleg, de persoonlijke inzichten en de goede producten."

NOMIGE BRENGT EINDELIJK RUST

barbara-mooi-id-kit-beeld.jpg

"Nomige werkt heel persoonlijk en op maat, ik denk niet dat andere beauty labels dit aanbieden. Ik kreeg in het verleden steeds ander advies betreffende mijn huidverzorging. Bij Nomige is er maar één en zeer duidelijk advies, je DNA vertelt je samen met je levensstijl welke ingrediënten jouw verzorging nodig heeft. Ik heb eindelijk rust gevonden in die zoektocht naar het perfecte gelaatsverzorgingsproduct. Dus heel blij om, dank je Nomige (lacht)."

DE PERFECTE TIMING

"Als ik naar mijn mama kijk, wist ik wel. Er komt een dag dat de rimpeltjes er gewoonweg zullen zijn. En zo is ondertussen gebleken, mijn DNA liegt niet. Daar is niets mis mee, maar ik wil de rimpeltjes graag op een natuurlijke manier wat langer uitstellen. Je kan echt je huidveroudering gaan aanpakken door gezonder te leven en te kijken naar wat je nodig hebt, rekening houdend met je DNA. Ik zit dus net in die fase, waarin ik merk dat ik beter goed smeer met de juiste ingrediënten. Ik heb ook een beetje last van couperose en de rimpeltjes komen hier en daar al door... Dus Nomige komt als geroepen (lacht)."

EEN MAKKELIJKE

"Ik heb niet zo'n moeilijke huid, dus geen last van puistjes maar ik heb wel een reactieve huid. Af en toe een couperose opstoot en ik verbrand snel wegens mijn lichte huid. Dus dagelijkse verzorging en bescherming is gewoonweg essentieel voor mij. Dankzij Nomige begrijp ik beter het belang van elk product, waardoor ik bewuster zorg draag voor mijn huid."

products.jpg

BEAUTY ROUTINE

"Voor mij is Nomige een makkelijke routine dankzij de overzichtelijke 4 producten; 2 in de ochtend (dagserum en dagcrème) en 2 ‘s avonds (nachtcrème en nachtserum). Heel snel en makkelijk in gebruik. Het maakt niet uit hoelaat ik opsta of ga slapen, ik gebruik ze zeer consequent. Ook de reinigingsproducten (2-in-1 cleanser en exfoliërende tonic) gebruik ik voor het slapengaan, terwijl ik dit in het verleden wel eens durfde overslaan."

Ik krijg regelmatig complimenten dat mijn huid er zo goed uitziet… Terwijl mijn make-up onveranderd is, alleen Nomige is nieuw. Dus dat is het bewijs dat het goed is voor mij.

HET EINDE VAN DE ZOEKTOCHT

"Nomige is een verademing en zorgt ervoor dat ik dagelijks met de juiste basis huidverzorging de juiste zorg aan mezelf geef. Voor mij is het heel duidelijk waarom ik wat gebruik en welke ingrediënten ik juist in welk Nomige product nodig heb. Die inzichten kreeg ik dankzij mijn DNA-rapportje. Het advies en de persoonlijke aanpak maken het uniek en bovendien is het mooi verpakt. Het geheel van dit alles is waarom ik Nomige zou aanraden. Een einde aan de eeuwige zoektocht naar het juiste product: eindelijk ! (lacht)"

Dank je wel Barbara om je ervaringen in zo’n fijne testimonial over Nomige te delen.

Volg Barbara De Beir via

www.amplahouse.be

IG @amplahouse

 

Wil je meer weten over onze Nomige lovers?

Lees de ervaring over onze Nomige lovers en ontdek hun verhaal! 

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws.

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws.

Ook een Nomige lover worden? Probeer ons test pakket!

Probeer Nomige gedurende 2 weken zonder dat je meteen het hele pakket moet aankopen.

Wil je onze gepersonaliseerde producten testen voordat u het volledige pakket koopt? Probeer dan ons 2 weken durende testpakket dat bestaat uit:

  • DNA kit
  • Huidanalyse en 15 pagina's verslag
  • Dagcrème & serum voor 2 weken
  • Nachtcrème & serum voor 2 weken
Volg de hashtag #Nomige en blijf zo op de hoogte over de laatste skin tips en nieuws.
Alles wat je moet weten over je huid
Skinschool
Alles wat je moet weten over je huid