May. 02, 2020

Nomige wint Feeling award

De Feeling & Gael SenseSations Awards brengen een ode aan de beauty- en parfumsector. Afgelopen dinsdag 22 maart hebben wij met veel trots onze tweede award in ontvangst mogen nemen. Deze keer in de categorie "Best Innovation". Hier zijn we heel fier en trots op. 

BEST INNOVATION BEAUTY AWARD

Feeling & Gael plaatsen de nieuwste parfums en beauty producten in de spotlight.
Elk jaar komen er honderden cosmeticaproducten uit.
Uit dat enorme aanbod kozen de Feeling en Gael experten hun favorieten. En wij horen daarbij :)

foto-awards.jpg

Nomige was genomineerd in de categorie Best Innovation naast gevestigde merken zoals Dior en Maybelline. Wat een eer om als winnaar verkozen te worden. Barbara Geusens, oprichtster van Nomige nam dan ook met veel trots deze award in ontvangst.

Nomige neemt het giswerk weg én levert verzorging op maat, in een stijlvol design.

ELS KEYMEULEN - CHEF BEAUTY & MODE FEELING

THANK YOU

Hartelijk dank, dames van de jury Els Keymeulen, Sofie Albrecht, Marie Honnay, Emilie Van de Poel, Emilie Sadre, Elisabeth Bungeneers en Carolien Saey.

En natuurlijk ook dankuuuuu aan alle Nomige lovers! Want het is ook door jullie geloof in onze skin care dat we verder evolueren als Belgisch beauty label. Nomige zal blijven innoveren en het grootste belang blijven hechten aan de persoonlijke aanpak geheel passend bij de formule die we op maat brengen.

Je kan alle genomineerden en winnaars ook nalezen in Feeling en Gael die sinds deze week in de winkel liggen.

TEAM WORK

foto_awards.png

Tot slot wil ik het Nomige-team bedanken.
Ik ben gezegend om te werken met een team van getalenteerde en toegewijde jonge mensen. Sinds onze lancering in oktober 2017 hebben we al veel bereikt. Nomige is het resultaat van geweldig teamwerk en het winnen van onze tweede award is een erkenning voor al onze inspanningen. Het geeft ons de energie om het goede werk voort te zetten. Een grote eer om deze prijs te winnen.

Hoe werkt het?

Je eerste bestelling bestaat altijd uit 4 producten.

Nomige selecteert alleen de ingrediënten die je nodig hebt en maakt producten die perfect passen bij de huid van een persoon. Zodra je een Nomige klant bent geworden, kan je jouw producten eenvoudig herbestellen met korting.

Wil je meer weten over onze awards?

Nomige heeft reeds drie awards gewonnen binnen verschillende categorieën! 

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws.

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws.

Volg de hashtag #Nomige en blijf zo op de hoogte over de laatste skin tips en nieuws.
Alles wat je moet weten over je huid
Skinschool
Alles wat je moet weten over je huid