May. 02, 2020

Het belang van airless verpakking

De verpakking van verzorgingsproducten is natuurlijk het eerste wat je ziet. Jammer genoeg zie ik dat verschillende merken nog al te vaak kiezen voor (glazen) open potjes. Deze zijn vaak goedkoop voor de producent en hebben snel een luxe uitstraling. Win-win dus. Helaas hebben open potjes vele nadelen: naast het feit dat het niet bepaald hygiënisch is, kunnen vele ingrediënten niet 'overleven' in deze verpakking. Ze oxideren namelijk te snel waardoor hun werkzaamheid afneemt. Bovendien worden vaak veel bewaarmiddelen toegevoegd om de groei van bacteriën tegen te gaan. Kijk dus altijd eerst naar de verpakking voor je naar de inhoud kijkt.

DE JUISTE VERPAKKING IS NET ZO BELANGRIJK ALS HET PRODUCT ZELF

De verpakking van de Nomige producten is zeer bewust gekozen. De elegante tubes zijn "luchtledige" of "airless" pompsystemen. Dit wil zeggen dat de tubes lucht- en lichtdicht zijn waardoor de ingrediënten in de crèmes en serums goed afgeschermd worden van zuurstof en licht.

€119,00

Dagserum

€84,99

Dagcrème

€139,00

Nachtcrème

€99,00

Nachtserum

Hierdoor is de kans op oxidatie minimaal en kunnen we de maximale werkzaamheid van de actieve stoffen garanderen. Het zorgt bovendien voor een betere stabiliteit en laat ons toe minder bewaarstoffen te moeten voegen. Bovendien zorgt het pompje voor een makkelijk en hygiënisch gebruik; Altijd perfect gedoseerd en - in tegenstelling tot potjes - een minimaal risico op besmetting met bacteriën.

beste6.jpg

Doordat de tubes 'airless' zijn, kan je gemakkelijk zien wanneer je product bijna op is. De tube zal zich vacuüm trekken naarmate je meer product gebruikt. Ze vervormt dus een beetje. Op die manier kan je de vooruitgang zien en heb je een idee hoeveel er nog in zit.

Wanneer er niets meer uit de tube komt, kan je steeds de tube openknippen om nog dat allerlaatste restje te gebruiken. Je Nomige producten kan je gemakkelijk bijbestellen via je online Nomige account.

De inhoud van alle producten is onder de 100 ml en dus ideaal om te reizen en bovendien passen de smalle tubes makkelijk in je tas of toilettas.

Je vindt deze misschien ook leuk

€29,99

2-in-1 cleanser

De exfoliërende tonic en 2-in-1 cleanser van Nomige hebben net als de gepersonaliseerde producten een airless verpakking en vullen je Nomige (avond)routine mooi aan. Bovendien is het aangeraden om dagelijks je gezicht te reinigen. Ontdek waarom en hoe je je huid best reinigt.

Leer meer over DNA huidverzorging & Nomige van Dr. Barbara Geusens

Bekijk een interactieve en educatieve sessie waarin je meer leert over jouw huid, de rol van jouw DNA, huidverzorging en het Nomige-concept.

De online Masterclass is de ideale gelegenheid om meer te leren over Nomige en DNA huidverzorging. 

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de  hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven over de laatste skin tips en het laatste nieuws.

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de  hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven over de laatste skin tips en het laatste nieuws.

Volg de hashtag #Nomige en blijf zo op de hoogte over de laatste skin tips en nieuws.
Alles wat je moet weten over je huid
Skinschool
Alles wat je moet weten over je huid