May. 02, 2020

Testimonial van Caroline Thiel

We willen je heel graag voorstellen aan Caroline Thiel. Caroline is advocate en pleit voor Nomige als een echte ambassadrice.

Meet Caroline, another Nomige Lover

ID FILE

  • 35 jaar
  • Advocate & Founding Fellow @ Fellows Advocaten
  • Gelukkig getrouwd met Xavier, mama van 2 dochtertjes (Olivia & Charlotte) te Knokke-Heist
img-9102.jpg

Hoe zit het met jou & Nomige?

swabdoos.jpg

Ik had Nomige al gespot op Instagram. Toen Barbara’s schoonzus me uitnodigde voor een Nomigesessie bij haar thuis, twijfelde ik dan ook geen seconde. Na Barbara’s bijzonder onderhoudende en leerzame uiteenzetting, zat ik dan ook al snel met een wattenstaafje in de mond. En toegegeven: sindsdien ben ik fan!

Nomige = vernieuwend, heel persoonlijk, prijs/kwaliteit echt top.

SHINE LIKE NEVER BEFORE

De routine is eenvoudig en vraagt weinig tijd. De producten dringen snel in en ruiken fantastisch. En alsof dat nog niet genoeg is, straalt mijn huid als nooit tevoren, pinky swear!
Voor ik Nomige gebruikte, had ik geen echte skincare routine. Ik deed maar wat en heel vaak liet ik me verleiden door elk nieuw product op de markt, zonder goed te weten wat mijn huid al dan niet nodig had.

50s_2.jpg

Mijn huid voelde vaak droog of trekkerig aan, dan weer was mijn huid vettig en had ik last van puistjes. Ik ging ook nooit de deur uit zonder make-up, zelfs niet naar de brievenbus.

Nu heb ik eindelijk een zachte, goed gehydrateerde huid. Mijn huid straalt en ik gebruik amper nog make-up. De eenvoudige routine met de duidelijke analyse en instructies van Barbara, maken je tot een instant expert van je eigen huid.

EEN ECHTE AANRADER

Nomige staat voor een ware revolutie in skincare.

Het is de eerste huidverzorging op de Belgische markt die niet vertrekt vanuit het product zelf, maar vanuit de persoonlijke noden van jouw huid.

De producten worden specifiek voor jou samengesteld op basis van je huidanalyse en zijn aangepast aan je levensstijl. Op die manier slaag je erin om je huid heel gericht te ondersteunen en dat zie je gewoon!

MORNING

Mijn ochtendroutine is bijzonder eenvoudig: gezicht enkel reinigen met lauw water (ook geleerd van Barbara), dagserum aanbrengen, dagcrème aanbrengen, beetje schmink en hup, ik kan de deur uit.

acne1.png

EVENING

’s Avonds gebruik ik de Nomige reinigingsproducten.

Ik ontschmink en reinig mijn gezicht met de 2-in-1 cleanser en vervolgens breng ik de exfoliating tonic aan, want reinigen – zo weet ik nu – gebeurt altijd in 2 fases. Ik laat de tonic even intrekken en breng vervolgens mijn nachtcrème aan, om tot slot te eindigen met het nachtserum. Amper twee minuutjes en ik kan met een gerust hart gaan slapen!

Baanbrekend, wetenschappelijk onderbouwd, eenvoudig te gebruiken, prachtige styling en bovenal Belgisch!

Dankjewel Caroline Thiel, voor deze mooie getuigenis. Heel blij mee :)

Wil je meer te weten komen over onze Nomige lovers?

Lees de ervaringen van onze Nomige lovers en ontdek hun verhaal! 

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws. 

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws. 

Volg de hashtag #Nomige en blijf zo op de hoogte over de laatste skin tips en nieuws.
Alles wat je moet weten over je huid
Skinschool
Alles wat je moet weten over je huid