May. 02, 2020

Testimonial van Celine Roelens

We willen je heel graag voorstellen aan Celine Roelens.

Naast haar passie voor juwelen heeft Celine ook enorm veel interesse in alles wat te maken heeft met "beauty" en "skincare". Ze is verliefd geworden op de producten van Nomige, lees hieronder haar ervaringen.

 

Meet Celine, een Nomige lover

ID FILE

  • 37 jaar
  • Gepassioneerd Goudsmid & juwelenontwerpster 
  • Woont met haar man Bart en twee kindjes, Remi en Claire, in het mooie Maarkedal, midden in de Vlaamse Ardennen.
prive-foto-s-zomer-2016-261.jpg

HOE BEN JIJ IN CONTACT GEKOMEN MET NOMIGE?

Barbara Geusens was de gastspreker op een vergadering van onze serviceclub de "Ladies Circle Oudenaarde", waar ik lid van ben. Ik was enorm geboeid door wat Barbara te vertellen had. Ik dacht onmiddelijk: "dit is iets voor mij!". Barbara vertelde deskundig & medisch onderbouwd (in mensentaal) hoe de huid eigenlijk werkt, wat Nomige precies doet en van welke factoren rimpels afhankelijk zijn. Ik sukkel al jaren met een huid die te droog is, maar dan enkel op specifieke plaatsen, terwijl mijn kin en voorhoofd steeds blinken. Dit is mogelijks te wijten door het gebruik van een te vettige crème en het overvloedig smeren.

Bij Nomige is het een eenvoudig pompsysteem met een duidelijke dosering. In het begin moest ik echt wel afkicken van de grote porties crème die ik vroeger op mijn gezicht smeerde. Momenteel geef ik mijn huid enkel wat het nodig heeft, hierbij stimuleer ik mijn huid om het beste van zichzelf te geven. Aan het einde van Barabara’s voordracht heb ik niet getwijfeld, ik was veel te benieuwd en zocht antwoorden voor mijn probleemzones. Deze antwoorden heb ik eindelijk gevonden dankzij Nomige.

 

schermafbeelding-2018-09-06-om-121029.png

ZELF NA 1 MAAND VOELDE ÉN ZAG IK HET VERSCHIL

Ik ben ontzettend tevreden, zelfs na 1 maand mijn gepersonaliseerde Nomige producten te gebruiken voelde én zag ik het verschil. Ik had dit nooit durven geloven zou ik het zelf niet geprobeerd hebben. Ik nam voor mezelf mijn eigen voor & nà foto's, hierop zie je duidelijk het verschil: minder rimpels. Vroeger kon mijn huid enorm jeuken, ik zat er vaak aan te krabben met roodheid & ruwe huid tot gevolg. Ook mijn schoonheidsspecialiste wist er moeilijk raad mee. Waardoor ik steeds bij de apotheker een crème kocht voor droge en gevoelige huid, maar ook deze crème kon mijn verwachtingen niet inlossen.

EEN NIEUWE SKINCARE ROUTINE, DANKZIJ NOMIGE

Als ik mijn dagcrème s’morgens aanbracht, moest ik eventjes wachten tot de crème goed in mijn huid gedrongen was, vooraleer mijn fond de teint aan te brengen. Eens de fond de teint aan, moest ik serieus afpoederen op voorhoofd en kin omdat ik zo blonk. Overdag gaat de poeder eraf met gevolg dat ik bij iedere toiletbeurt in de spiegel keek of mijn hoofd en kin niet teveel glimden.

beste6.jpg

Als ik de producten van Nomige gebruik dan voel ik dat mijn huid de crème direct gaat opnemen, mijn huid voelt niet vettig aan, ik kan onmiddelijk mijn fond de teint aanbrengen en poeder heb ik zelf niet meer nodig. Verder kwam ik vroeger uit de douche en voelde mijn gezicht trekkerig en droog aan, doordat ik Nomige gebruik, heb ik dit gevoel niet meer. Echt zalig!

EEN BELGISCHE START UP MET INTERNATIONALE UITSRALING

De uitstraling is heel internationaal, het logo en de naam zijn super goed gevonden. Kortom het plaatje klopt volledig. Heel stijlvol met een speciale verpakking voor een speciaal product.
Je bent persoonlijk betrokken in het hele proces, er is een zekere verbondenheid. In het begin had ik enkele vraagjes en Barbara heeft me steeds heel snel en persoonlijk geholpen, dat geeft een enorm goed gevoel. Ze is heel erg begaan met haar product!

Je ziet er gewoon beter, gezonder & jonger uit. Een skincare label met een persoonlijke touch.

WAAROM NOMIGE?

"Ik straal en ik ben gelukkig." lacht ze. Omdat je het gewoon voelt, zelfs na 1 maand. Je kan Nomige niet vergelijken met andere skincareproducten. Ik durf zelfs buiten komen met enkel mijn Nomige dagserum en dagcrème op mijn gezicht, vroeger moest ik altijd fond de teint ophebben. Als zelf mijn schoonheidsspecialiste het verschil ziet en vraagt "hoe komt dit, wat gebruik je nu?", dan weet je genoeg denk ik. :)

prive-foto-s-zomer-2016-283.jpg

Dank je wel Celine om je ervaringen in zo’n fijne testimonial over Nomige te delen.

Volg Celine Roelens via

https://www.celineroelens.be

IG @celine_roelens

Wil je meer weten over onze Nomige lovers?

Lees de ervaringen over onze Nomige lovers en ontdek hun verhaal!

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws.

Volg ons verhaal

Connecteer met ons en volg de hashtag #MyNomige om op de hoogte te blijven van de laatste skin tips en het laatste nieuws.

Volg de hashtag #Nomige en blijf zo op de hoogte over de laatste skin tips en nieuws.
Alles wat je moet weten over je huid
Skinschool
Alles wat je moet weten over je huid